Barion Pixel

Mobilitás

Kategóriák
A kuponkód megadása a fizetési mód kiválasztásánál lehetséges
GranVital Ball Roller

GranVital Ball Roller

A hőtapasz a múlté! GranVital Ball Roller több. mint 100 alkalmazásra. Praktikus. kellemesen forró

Granvital Ball-Roller Hot Sense hatással: az egészségesen működő és MOBIL testért. Granvital Ball-Roller a még nagyobb mozgásszabadságért, amely lehetővé teszi az ízületek és izmok fájdalom- és stresszmentes mozgását.

A Granvital Ball-Roller irritáció nélkül meleget nyújt. Lazítja, lazítja és tökéletesen kiegészíti az edzést vagy kezelést. Ezt a terméket kifejezetten regenerációs területek számára tervezték. Pontszerű fájdalmak esetén a roll-on a tökéletes társ, mert a hő a fájdalom nagy ellenfele. Felejtsd el a melegítő tapaszokat és használd az innovatív Granvital Ball-Roller-t!

Intenzív melegítés, nyugtató hatás, nem irritál.

3.910 Ft

GranVital Coldspray

GranVital Coldspray

GranVital Coldspray hűtő-ropogtató

Akut sérülések és fájdalmak esetén gyakran a hideg a legjobb fizikai eszköz a regeneráció előmozdításához. A hideg szűkíti az ereket, így megállítja a duzzanatot és gátolja a gyulladást. A sérülések, például zúzódások, vagy izomtörzsek kezelését a lehető leghamarabb hideggel kell megkezdeni.

A GranVital Coldspray pont ezen a területen használható: zúzódások, sportbalesetek és blokádok esetén a Cool Crackling hatás a PhysioBoost hatással kombinálva elsőosztályú választás.

8.650 Ft

GranVital Faszien Lotion

GranVital Faszien Lotion

GranVital Faszien Lotion

A GranVital Faszien Lotion képezi a mobilitás termékek alapját. Legyen szó stimulációról vagy lazításról, ez a krém támogatja Önt a kezelések során, edzés közben, sport közben vagy stresszes helyzetekben. Az összetevőket, valamint a "Qmetic technológiát" úgy adagolják a krémben, hogy annak hatása hosszú távra szóljon.

A GranVital Faszien Lotion elősegíti a regenerálódást és nagyon frissítő. A nagyobb mozgásszabadság lehetővé teszi a test számára, hogy minden ízületével és izmával szabadon mozogjon, fájdalomtól és stressztől mentesen.

14.970 Ft