Barion Pixel

Árlista

Árlista

#ManuálterápiaÁrMegjegyzés
1Manuálterápiás állapotfelmérés25 000 Ftkb. 60-90 perc
2Manuálterápiás kontroll15 000 Ftkb. 50 perc
3Manuálterápiás kezelés gyógytorna15 000 Ftkb. 50 perc
4Mom2be kismama program - személyes állapotfelmérés online: ajándék kismama torna videók39 000 Ftegyszeri vásárlást követően a videók korlátlanul megtekinthetők
5Kismama manuálterápiás kezelés15 000 Ftkb. 50 perc
6Viscerális manuálterápiás kezelés15 000 Ftkb. 50 perc


#GyógytornaÁrMegjegyzés
1gyógytorna15 000 Ftkb. 50 perc
25 alkalmas gyógytorna bérlet60 000 Ft12000.-/alkalom (a vásárlás napjától 3 hónapig érvényes)
310 alkalmas gyógytorna bérlet100 000 Ft10000.-/alkalom (a vásárlástól számított 4 hónapig érvényes)
4mom2be kismama program - online állapotfelmérés9 990 Ftonline állapotfelmérő kérdőív kiértékelése és 30 perces online egyéni konzultáció, tanácsadás
5mom2be kismama program - mini csomag4 990 Ft3 kismama torna videó, 1 bónusz relaxáció, extra: segédanyagok
6mom2be kismama program - biztonságos alap csomag14 990 Ftállapotfelmérés, 30 perces konzultáció, 6 kismama torna videó, 3 bónusz videó és extra segédanyagok, ajándék: 4 hetes edzésterv minta heti 2 alkalomra
7mom2be kismama program - sportos csomag24 990 Ftállapotfelmérés, 30 perces konzultáció, 11 kismama torna videó, 3 bónusz videó és extra segédanyagok, ajándék: 4 hetes edzésterv minta heti 3 alkalomra


#Heg kezelésÁrMegjegyzés
1Hegkezelés első alkalom20 000 Ftkb. 50 perc
2Hegkezelés kontroll 15 000 Ftkb. 50 perc
3Hegkezelés kontroll10 000 Ftkb. 25-30 perc
#Kiegészítő kezelésÁrMegjegyzés
1Kinesio tape5 000 Ftmax. 30 perc
2mom2be - Edzéstervező kézikönyv kismamáknak1 990 FtMinden, amit kismamaként a trimeszterenkénti edzéstervezésről tudnod érdemes


A beteg köteles a rendelő mindenkori házirendjét és kifüggesztett egyéb szabályait betartani!

A kezelés csak a beteg saját felelősségére végezhető!

A beteg tudomással bír arról, hogy a kezelés a társadalombiztosítási rendszer által nem támogatott. A betegnek a kezelés előtt lehetősége volt a kezeléssel kapcsolatos valamennyi információ megszerzésére. A beteg ezen információk birtokában vesz részt a kezeléseken.

A kezelés személyesen vagy telefonon előre egyeztetett időpontja az időpontot megelőző nap 12 óráig telefonon vagy sms-ben díjmentesen lemondható/módosítható, egyéb esetben a kezelés teljes díját ki kell fizetni. A kezelés időpontját az időpontot megelőző 12 órával megelőzően a terapeuta is jogosult módosítani, melyről telefonon / sms-ben értesíti a beteget.

A gördülékeny beteg ellátás miatt a késés a kezelés időtartamából kerül levonásra. Az egyes kezelések időtartamát az árlistánál találják.

A kezelést követő 24 órán belül fokozott fizikai megterhelés, sportolás, szaunázás nem javasolt, csak a beteg saját felelősségére végezhető.

A beteg köteles a kezelőlap által megkívánt adatokat és minden egyéb ismert diagnózisait az állapotfelmérés alkalmával közölni. A nem közölt tényekből adódó problémákért, károkért felelősséget a terapeuta nem vállal. A terapeuta vállalja, hogy az adatokat a kezelés érdekében a jogszabályoknak megfelelően kezeli. A terapeuta jogosult a kezelés adatait – a személyes adatok szabályos kezelése mellett – tanulmányokban, publikációkban, előadásokon és egyéb tudományos tevékenység során felhasználni. A beteg az adatkezeléshez hozzájárul.

A beteg köteles a honlapon feltüntetett díjszabások szerinti díjat a kezelést követően a rendelőben, készpénzben megfizetni. Díjtartozás esetén a kezelő jogosult a következő kezelés elvégzését megtagadni. Az elvégzett kezelések díjának visszatérítésére nincs mód.

A beteg által nem közölt körülményekből, továbbá a kezelési javallattal ellentétes magatartásból eredő, vagy a kellő szakmai gondosság ellenére előre nem látható következményekért, károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A beteg tudomásul veszi, hogy a kezelés szakmailag egymásra épülő kezelések sorozatából áll, a kezeléssorozat beteg általi megszakításáért, időbeli eltolódásból, más párhuzamos kezeléseken való részvételből fakadó problémákért, a terapeuta semmilyen felelősséget nem vállal.

A beteg tudomásul veszi, hogy a kezelés során hatással van a lágyrészekre és mobilizálja az ízületeket. A kezelés utáni néhány napban az esetleges izomgyengeség, izomfáradtság, izomláz, izomgörcs a kezelés szokásos velejárója. Gyenge ér- és kötőszövet esetén véraláfutás is előfordulhat.
A terapeuta nem vállal felelősséget semmilyen, általa jóvá nem hagyott párhuzamos/kiegészítő kezelésből/terápiából származó, és azt követően később keletkező nem kívánt következményekért.