Barion Pixel

Blog

Babaváró programok

Válassz kifejezetten kismamák számára összeállított, minden ízületet dinamikusan átmozgató online torna programot!

Biztonságos, az otthonodban is könnyedén elvégezhető kismama torna programot keresel? Akkor jó helyen jársz!

Kismamákkal foglalkozó manuálterapeuta-gyógytornászként már saját várandósságaim alatt is fontosnak tartottam a tudatos felkészülést és a célirányos, rendszeres mozgást. Ezért a második várandósságom alatt összeállítottam a mom2be kismama program gyakorlatsorait a több mint egy évtizedes gyógytornász szakmai munkám alapján, hogy a leggyakoribb mozgásszervi panaszok ennek segítségével megelőzhetők, karbantarthatók és visszafordíthatók legyenek.

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy a kismamák az orvosuktól nagyon világos utasításokat, adott esetben eltiltást kapnak a várandósság alatti mozgással kapcsolatban. Ugyanakkor a teljes inaktivitás a babára és az édesanya közérzetére is rossz hatással van. Ezekre az esetekre lenne ideális megoldás a gyógytorna alapú kismama program.

Az általam kialakított rendszer azért különleges, mert nem trimeszterekre bontott. A babaváró programok összeállítása során sokkal inkább az edzettségi-fittségi szintet és a mozgásigényt vettem figyelembe.

 

mom2be BABAVÁRÓ programok:

A mom2be "MINI" babaváró csomag teljesen kezdőknek javasolt, vagy azoknak akik egy jó ideje már nem tornáztak. Azoknak ajánlom, inkább akik a biztonságos, a kevesebb több és a fokozatosság elvét vallják magukénak és nincs igényük változtozatos, egyéni edzéstervre és tanácsadásra.

Az online elérhető mom2be "MINI" babaváró csomag részleteiről, és arról, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, itt olvashatsz többet.

 

A mom2be "BIZTONSÁGOS ALAP" babaváró csomag,  kezdőknek és újrakezdőknek is javasolt, vagy azoknak akiknek igénye van a változatos, teljes testet átmozgató kifejezetten kismamák számára öszzeállított kismama torna programra. Azoknak ajánlom, aik a biztonságos alapokat kedvelik, és fokozatosan, változtozatosan és rendszeresen szeretnének elekezdeni mozogni. Egyéni állapotfelmérést, online konzultációt, tanácsadást és sok extra segédanyagot is tartalamaz ez a csomag.

Az online elérhető mom2be "BIZTONSÁGOS ALAP" babaváró csomag részleteiről, és arról, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, arról itt olvashatsz többet.

 

A mom2be "SPORTOS" babaváró csomag,  haladóknak, rendszeresen és tudatosan sportoló kismamáknak javasolt. Tartalmazza a "BIZTONSÁGOS ALAP" csomagot, így biztosítva a jó alapokat, a fokozatosságot és a változatosságot. Kifejezetten azoknak ajánlom, akiknek igénye van a változatos, mozgásprogramra, szeretne nagylabdás gyakorlatsort, mini koreográfiás cardio programot,  vagy kismamák számára is biztonságosan elvégezhető core traininget is csinálni. Azoknak, aik a biztonságos alapokat kedvelik, igénylik a rendszeres és változtozatos mozgásprogramot. Otthon is ráveszik magukat az alapos átmozgatásra. Egyéni állapotfelmérést, online konzultációt, tanácsadást és sok extra segédanyagot is tartalamaz ez a csomag.

Az online elérhető mom2be "SPORTOS" babaváró csomag részleteiről, és arról, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, arról itt olvashatsz többet.

 

Ha azt gondolod, hogy erre vágysz, de egyedül nem tudod rávenni magad az otthoni mozgásra, akkor neked való az mom2be online babaváró csoport, mely egy maximum 20 fővel induló, 3 hónapos program. Magába foglalja a mom2be "SPORTOS" babaváró csomag anyagát és egy zárt facebook csoport tagságot, ahol egymást támogatva és motiválva készülünk a szülésre és az azt következő időszakra. A csoportban együtt dolgozzuk fel a segédanyagokat és folyamatosan lehet kérdezni a mozgásprogrammal, és a várandóssággal, felkészüléssel, szüléssel, és az azt követő időszakkal kapcsolatban.

A mom2be online babaváró csoportról bővebben itt olvashatsz. A követező csoport 2021. szeptember 15-én indul.

Ha bármelyik csomag ajánlat felkeltette az érdeklődésedet, vagy kérdésed van, keress bizalommal!

info@physioline.hu

+36303845321

 
gyogytorna kismama torna online kismama torna terhestorna babaváró programok tamasveragyogytornasz mom2be kismama program