Barion Pixel

Blog

 Mitől különleges és egyedi a mom2be kismama program?

Minden leendő kismamának és édesanyának megnyugtató, ha tisztában van a biztonságos alapokkal, és tudatosan, eredményesen tud tornázni végig a várandósság alatt.

✅ attól, hogy online, de mégis személyre szabott, a saját tempódban haladsz az anyaggal a saját edzettségi szintednek és egészségügyi állapotodnak megfelelően összeállított edzéstervvel (persze csak akkor, ha ezt Te is így akarod!;)

✅ attól, hogy teljesen biztonságos gyakorlatokat tartalmaz, melyet a babavárás előtt, és az egészséges várandósság alatt erőnlétednek megfelelően folyamatosan végezhetsz, valamint a szülést követő gyermekágyi időszak után is nyugodt szívvel tornázhatsz! Ugyanis ez nem más, mint egy jó kis átmozgató, célirányos erősítéseket és nyújtásokat tartalmazó “POCAKOS GERINCTORNA

✅ attól, hogy gyógytornászként én magam, a második várandósságom 35.  hetében csinálom Veled végig a gyakorlatokat. Folyamatosan mutatom és mondom, hogy mire kell figyelned a gyakorlatok végrehajtása közben, hogy ne csak biztonságos, de hatékony is legyen az edzésed.

✅ attól, hogy a videók profi felvételek, műtermi, mégis otthonos környezetben készültek és a szívemet, lelkemet beleadtam, hogy a több kint egy évtizedes tudásom és tapasztalatommal segítsem a babát tervezőket, kismamákat és anyukákat.  A videók a vásárlást követően korlátlanul elérhetők, és megtekinthetők a szülést követően, a következő várandósság alatt is használhatók!

✅ attól, hogy a program megvásárlását követően ingyenesen kérdezhetsz tőlem, bármilyen problémád merül fel a torna során, vagy a várandósság alatt.

✅ attól, hogy online állapotfelmérő csomagot vásárolsz, akkor a kérdőív kitöltését követően a válaszaid alapján egyéni, személyre szabott tippekkel, ötletekkel, javaslatokkal készülök a 30 perces konzultációra. Minden esetben felhívom a figyelmedet a lehetséges kockázatokra, és azok megelőzési lehetőségekre.

✅ attól, hogy a program mellé, térítés ellenében igénybe veheted az edzéstervező szolgáltatásomat, amelyben egyéni konzultáció után egy hónapra összeállítom az edzettségi szintednek, egészségi állapotodnak és igényeidnek megfelelő edzéstervet, és egy hónapon keresztül az igényeidnek megfelelően tartom veled az online kapcsolatot és motivállak abban, hogy ne hagyd abba a mozgást!

Ha kérdésed van, vagy kipróbálnád a programot, akkor keress bizalommal!

info@physioline.hu

 
mom2be kismama program felkészülés babatervezés babavárás várandósság terhesség kismama torna online online torna gyógytorna fizioterápia biztonságos edzés edzéstervezés biztonság hatékonyság tamasveragyógytornász kismama pocakos gerinctorna egyéni konzultáció személyreszabott